avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor de somaj pentru PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor de somaj pentru PFA

in caz ca sunt PFA si am ales sa platesc contributia pentru somaj ce procent din venitul lunar trebuie sa platesc ca in caz de somaj sa beneficiez de aceeasi suma lunara sau macar o mare parte din ea care am avut-o cand lucram?mentionez ca sunt PFA cu activitate dependenta de o firma care imi asigura un venit lunar in baza unui contract de colaborare. cand am dreptul la somaj ca PFA?in cazul in care firma decide sa incheie contractul de colaborare?
Cel mai recent răspuns: paulhm , utilizator 08:05, 18 Septembrie 2011
Daca ati platit contributia la somaj, logic , veti beneficia de el...
in caz de PFA cu contract de colaborare cu o firma mare cand sunt considerat in somaj involuntar ? cand firma mare intrerupe din partea ei contractul de colaborare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu norma in it - cum ma afecteaza elucubratiile guvernului? cristi71000 cristi71000 Buna ziua, Sunt PFA cu norma de venit si lucrez pe contract de colaborare cu o firma de soft. Cum ma afecteaza noua lege a impozitarii activitatilor ... (vezi toată discuția)
Freelancer carte de munca, asigurare sanatate stefcj stefcj Buna ziua! as dori sa stiu in primul rand cum as putea sa beneficiez de carte de munca si asigurare, adica tot ce se ofera la un angajat , fara sa ma angajez ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit cris2279 cris2279 Ce va trebui sa plateasca un PFA cu norma de venit fixa pe an (domeniu: Activitati de informatica) dupa aceste norme noi? Imi spuneti va rog un caz concret : ... (vezi toată discuția)