avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen intermediar recurs...?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen intermediar recurs...?

buna ziua o intrebare legat de un proces am avut recursul pe data de8 06 2012 dar ceva sa schinbat la iel mam uitat pe ministerul justitiei si mia aprut o data de16 09 2011 Termen intermediar va rog ajutatima ca nu stiu ce inseamna
Probabil e vorba de o preschimbare de termen, cineva a solicitat acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen preschimbat? Mioara57 Mioara57 25/11/2011 Termen intermediar Solutie: Respinge cererea de preschimbare a termenului formulată de reclamantul Sindicatul Independent al Învăţământului ... (vezi toată discuția)
Solutie pronuntata de instanta in recurs gelu2012 gelu2012 buna dimineata, anul trecut in luna iunie am dat in judecata Finantele pentru recuperarea taxei auto ,ieri fiind ultimul proces . Au fost in total ... (vezi toată discuția)
Preschimbare termen judecata badila steluta badila steluta bunaseara! am avut un proces pe rol cu cauza constatare nulitate act juridic unde am avut cistig de cauza. patrtea pirita a declarat recurs iar instanta ... (vezi toată discuția)