avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Firma inactiva-depunere declaratie impozit profit, dar ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Firma inactiva-depunere declaratie impozit profit, dar nedepunere bilant

O firma infiintata din 2006, care n-a avut activitate in scopul obtinerii de profit, adica doar a cumparat o stampila si mai nou, a cumparat certificat digital, nu a depus niciodata bilant, depunand de ficare data declaratia de inactivitate. Firma a depus doar declaratiile trimestriale (100, 300) si declaratia 101 privind impozitul pe profit Este corect cum s-a procedat sau trebuia sa fie depus si bilantul?
Acum trebuie sa declar on-line si am auzit ca firmelor care nu si-au indeplinit obligatiile declarative nu li se permite depunerea on-line, chiar daca formularul 150 este inregistrat de Administratia Financiara.
Multumesc mult pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 00:21, 19 Septembrie 2011
Ati procedat corect,nu trebuia sa depuneti activitate daca de la infiintarea firmei nu atti desfasurat activitate.
Certificat digital trebuia sa achizitionati obligatoriu,doar daca,in prezent aveti salariati,dar dupa cum am inteles nu aveti inca-pentru D 112.
Declaratia 150 nu este conditionata de depunerea declaratiilor,poate nu se aproba depunerea online daca firma este inactiva ceea ce inteleg ca nu este cazul dvs.
Ultima modificare: Luni, 19 Septembrie 2011
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii fiscale firma fara activitate all3xgod all3xgod Buna ziua. am o firma care inca de la infiintare nu a avut activitate nici macar o zi. Pana recent am depus, pe zero, declaratiile 100, 300, si cea pe propria ... (vezi toată discuția)
Tva si profit - declaratii nedepuse bakita bakita buna seara, as dori sa stiu pentru in SRL fara activitate - de ani buni; fiscul a trimis acasa o notificare pentru nedepunerea in termen a del. tva si decl ... (vezi toată discuția)
Declaratii de depus firma nou infiintata CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 firma este o sapt infiintata , fiind sfarsit de an ce declaratii trebuie sa depun? (vezi toată discuția)