avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA asociere
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

asociere

Buna ziua! sunt asociat impreuna cu nasul meu de cununie intr-o firma.avem in comun un bar si o alimentara.as vrea sa intreb daca firma pe care o are fiind neplatitoare de tva,el poate face operatiuni care ma sar pe mine.este mai buna o asociere sau sa ramanem la stadiul actual?
Cel mai recent răspuns: koko1978 , utilizator 17:04, 18 Septembrie 2011
Fiti mai clar.Sunteti deja asociat cu nasul si acesta mai detine o alta firma,corect?Care e de fapt intrebarea?
intrebarea este ,daca nu sunt asociat pe in acte cu el,in afara de faptul ca poate sa imi intoarca spatele,ce altceva as putea pierde?

,
;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociere participatie sau agent ? eugen82 eugen82 am urmatoarea situatie: Societatea mea X impreuna cu alta societate Y dorim sa ne asociem in vederea intermedierii vanzarii-cumpararii unui produs, eu X am ... (vezi toată discuția)
Activitati neplatitoare de tva respectiv platitoare Runner1 Runner1 Buna ziua, as vrea sa va intreb daca este posibil (si legal, evident) ca o companie platitoare de TVA sa desfasoare activitati neplatitoare de ... (vezi toată discuția)
Bar cu jocuri de noroc Yonumaiyo Yonumaiyo Deci, administrez un bar un S.R.L. mai exact, am facut cu o firma de jocuri de noroc un contract de participatiune, mai pe inteles e un contract unde eu ma ... (vezi toată discuția)