avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Pot obtine credite romanii care au resedinta in ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Pot obtine credite romanii care au resedinta in strainatate?

sint plecat din tara si vreau sa stiu daca sint banci care dau credite de nevoi personale chiar daca am resedinta si contract de munca in alta tara . daca da, care sunt conditiile . multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: carmenradu , utilizator 19:58, 18 Septembrie 2011
Sunt banci care acorda credite si romanilor care muncesc in strainatate, insa se pare ca trebuie sa aveti contract de munca de cel putin de un an.
In plus, in general se cer garantii imobiliare care sa fie egale sau chiar sa depaseasca valoarea creditului.

O cautare pe google dupa credit nevoi personale romani strainatate va va da niste rezultate privitor la bancile care acorda astfel de credite. Trimiteti cate un mail acestor banci cu date mai concrete decat ati pus pe forum (de cand aveti contractul, cat este salariul, eventual ce venituri ale familiei puteti dovedi in afara de ale dvs. si suma de care ati avea nevoie) si vedeti ce raspunsuri primiti.

In mod sigur veti primi date mai concrete decat am putea noi sa va oferim.

:luck:
multumesc mult :luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimb de ipoteca ContSters94259 ContSters94259 Buna ziua, 1.As dori sa va intreb,daca legea permite schimbul de ipoteca imobiliara din Romania cu una din afara tarii (Ungaria). 2.Se poate face ... (vezi toată discuția)
Calcul rentabil maria ion maria ion Buna ziua, am mai multe rate la banci. Totalul acestora a ajuns sa fie egal cu salariul pe o luna. Din pacate, de cca trei luni nu mai lucrez. Am tot incercat ... (vezi toată discuția)
Castiguri si promitii nicorec nicorec Buna.Sunt nou pe forum asa ca va salut pe toti si ma bucur ca sunt asemenea forumuri...am si eu o problema daca ma poate cineva ajuta...am primit acum o ... (vezi toată discuția)