Buna ziua . Am avut un proces pentru abandon de familie(neplata pensiei alimentare de catre fostul meu sot) pentru perioada iunie 2009 pina in mai 2010 . In momentul de fata ma aflu in recurs cu acest dosar . In luna iulie 2011 am mai facut o plingere la politie pt.ca fostul sot nu plateste nici acum pensia alimentara(pt.luna mai si iunie 2011 si m-am constituit parte civila pt.aceste 2 luni) dar atit el cit si politaiul mi-au spus ca pot sa fac la plingeri pina ma satur pt.ca pe timpul recursului nu este obligat sa plateasca pensia . Mai are rost sa fac o plingere penala pentru neplata pensiei pt.lunile iulie si august 2011) si sa ma constitui parte civila pe.perioada iunie 2010-aprilie 2011 care nu este cuprinsa in nici o plingere ? Am vreo sansa sa primesc o parte din banii din urma ? Avocatii cu care am vorbit mi-au spus ca nu se prea dau banii din urma . Iar in primul proces pe care l-am avut pt.perioada iunie 2009-mai 2011 el a adus martori mincinosi care au declarat la politie cind au fost chemati , deci nu sub juramint , ca el mi-a dat bani in mina pentru pensie si el a intretinut copiii ceea ce nu este adevarat . Pot parintii si sora mea sa aduca in instanta ca dovada bonurile de casa(dar pe care nu scrie numele copiilor) cu mincarea , hainele , medicamentele , rechizitele pe care le-au cumparat pt.copiii mei ? Ei sint cei care intretin copiii de cind am divortat .Ei au pastrat bonurile de casa din august 2010 pina in prezent . La primul proces avocata pe care am avut-o mia spus ca acestea nu sint relevante . Va rog sa ma sfatuiti ce probe sa mai aduc . Fostul sot ma suna si-mi ride in nas ca el va cistiga toate procesele pt. ca are oameni care fac orice pt.el , adica angajatii lui . In ce conditii pot sa-i refuz martorii lui la proces /
Daca martorii au fost mincinosi, nu aveti decat posibilitatea depunerii unei plangeri penale impotriva acestora si va trebui sa dovediti ca marturia a fost mincinoasa, altfel pierdeti.Plangerea penala pentru abandon se face impotriva celui care nu plateste 2 luni consecutiv pensia, asa ca ar fi indicat sa o depuneti, chiar daca va ''rade in nas''.Ar fi indicat sa discutati mai inainte cu acel''tata'' care a participat la conceptie.Viata nu se opreste la acel moment.....
Pensie alimentara
Z.A.G.
Buna ziua . Sint divortata de 1 an iar la divort sotul meu a convenit sa-mi dea pensie alimentara o suma cu care am fost de acord atit eu cit si ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara
Z.A.G.
Buna ziua. Fostul meu sot nu-mi plateste pensia alimentara din iune 2009 cind s-a pronuntat sentinta de divort prin care a fost prevazuta plata ... (vezi toată discuția)