Buna ziua. Fostul meu sot nu-mi plateste pensia alimentara din iune 2009 cind s-a pronuntat sentinta de divort prin care a fost prevazuta plata si cuantumul pensiei . Am avut un proces pt.abandon de familie in urma caruia (in aprilie2011) s-a dat o sentinta prin care fostul meu sot trebuia sa plateasca o amenda penala cu suspendare in valoare de 500 roni . Acum ma aflu in proces de recurs fata de aceasta sentinta mizerabila . Nu plateste nici in continuare pensia si am facut o noua plingere penala pt.abandon de familie pt.ultimile 3 luni de neplata .As vrea sa va intreb daca stie cineva daca a aparut o ordonanta sau asa ceva prin care fostul sot nu mai poate fi obligat sa platesca pensia alimentara .(Este parton de firma si asociat la mai multe dar si-a facut salar de 1000 roni asa cum reiese din adeverinta de salar pe care a depus-o in dosar la proces) . I se poate face poprire pe salar? Ce demersuri trebuie sa fac in acest sens macar de acum sa plateasca pt.ca pensia din urma pe care nu a platit-o nu am primit-o in instanta si nu are bunuri personale care sa poata fi executate silit . Va rog sa ma ajutati pt.ca numai eu stiu citi bani am dat avocatilor pina acum si nu mai am bani .