avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... am o factura servicii telefonie mobila neplatita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

am o factura servicii telefonie mobila neplatita

ce imi poate face dak nu am platit acesti 650 ron la timp mentionez nu am nimik pe numele meu decat un aer conditionat si cateva piese de computer atat
Cel mai recent răspuns: wegar , utilizator 14:21, 18 Septembrie 2011
nu iti face nimic,te pune sa platesti suma plus dobanzile,si eu am fost in aceasi situatie ,nu am nimic pe numele meu ,si cu toate aceste acest abonament a fost facut de fostul meu sot in numele meu falsificandumi semnatura,si dupa 4 ani ,am platit suma plus dobanzile acumulate ,datoria o platesti pana la urma daca nu pot aparea consecinte mai grave cum ar fi : ODATA tot vei avea ceva pe numele tau,servici,masina,mostenire,etc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament pe persoana juridica , restanta 4 luni... - consecinte blecota blecota Salut, I-am lasat unui cumnat un abonament pe care il foloseam pe firma inainte sa dau faliment si abonamentul este pe firma, deci PJ. Cumnatul nu l-a mai ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie mobila raduqu90 raduqu90 buna seara.am un abonament la [editat numele ],facut in urma cu ceva vreme.am platit in fiecare luna,dar in ultima perioada pe factura mai apar cativa banisori ... (vezi toată discuția)
Restanta la electrica inainte de dezbaterea succesiunii cine plateste ? geoct geoct cand tata a decedat era o datorie de 4500 ron la curent la o casa dupa decesul lui aceasta a mai crescut cu 2000 de ron deoarece mama nu a mai platit curentul ... (vezi toată discuția)