avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Hotararea majoritatii!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Hotararea majoritatii!

este adevarat ca majoritatea hotaraste dar, cum ramine cu dreptul sacru de propietate? daca eu NU doresc sa am balcon inchis cum se va intimpla cu ocazia reabilitarii, cine hotaraste daca nu EU pe propietatea mea???? este corect sa vina altii si sa hotarasca in casa ta si pe banii tai? nu cumva e deja un abuz? :sorry:
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:40, 24 Septembrie 2011
iertati-ma , dar democratia are la baza...majoritatea ....majoritatea, aleasa prin vot face legile:stunned:
Cred ca puteti sa cereti sa nu vi se inchida balconul. Incercati!
Inseamna ca asa sa hotarat in AG si trebuie sa va conformati acestei hatarari....idea este ca nu aveti bani nu-i asa ptr ca nu-mi explic care e problema ....nu o sa inchida toate balcoane si pe al d-voastra nu pentru ca este inestetic si contrar normelor de urbanism.
Nu neaparat. Se pot gasi solutii de aspect urbanistic. Am vazut blocuri reabilitate termic la care 1-2 balcoane nu erau inchise. Deci se poate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere balcon cu termopan spartacus2012 spartacus2012 Buna seara.As dori sa inchid jumatate din balconul apartamentului meu cu geam de tip termopan.Am nevoie de autorizatie de construire de la primarie ? Va rog ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica Zabriela Zabriela Buna ziua, blocul in care locuiesc este in reabilitate termica, eu locuiesc la parter si am construit un balcon care este in curs de autorizare (am urbanism, ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon Mickel Mickel Buna Ziua, Locuiesc intr-un bloc nou construit si asi dori sa imi inchid balconul in termopan iar cei de la asociatia de proprietari spun ca imi trebuie de ... (vezi toată discuția)