avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... an gresit in poza cu radarul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

an gresit in poza cu radarul

Buna seara! Daca invoc la o plangere contraventionala pt.viteza faptul ca pe poza se vede anul 2012, am sanse de castig? Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters213050 , utilizator 00:58, 19 Septembrie 2011
Probabil ca ei vor demonstra contrariul. :)
Sunt putin mai increzator, pana una alta se face aplicarea lui 1169 c.civ., sunt curios cum a intocmit agentul constatator un proces verbal pentru o fapta petrecuta in "viitor" iar daca aparatul radar prezinta defectiuni cum e cazul de fata, mai putem vorbi de legalitatea procesului verbal? parerea mea ca nu, pentru ca erori puteau exista si la inregistrarea vitezei nu numai la inregistrarea datei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare proces verbal - viteza 71 km/h in zona de 50 km/h AlexandruPopa AlexandruPopa Buna seara, Doresc sa contestez un proces verbal primit pentru ca am circulat cu viteza de 71 km/h intr-o zona cu restrictie de 50 km/h. Motivul care doresc ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal - suspendarea permisului de conducere r0bertC r0bertC Salutare, In data de 30 martie 2016 mi-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile, fiind surprins de detectorul radar cu viteza de ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda radar- radar in miscare mariuss12349 mariuss12349 Buna ziua, am primit o amneda rutiera pentru depasirea vitezei legale in localitate. In momentul in care politistii m-au vazut ca vin cu viteza au aprins ... (vezi toată discuția)