avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general nelamurire
Discuție deschisă în Contabilitate în general

nelamurire

Se poate deschide in incinta unui liceu magazin ? Care doreste sa vanda produse tip fast food printre altele ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:47, 19 Septembrie 2011
Nu exista mai nou o lege care interzice comercializarea produselor ti "fast foos" in unitatile de invatamant?
Asa credeam si eu ca exista aceasta lege.. daca poate cineva sa dea detalii despre si daca exista, astept un raspuns .
Legea 123/2008 pentru o alimentatie sanatoasa in unitatile de invatamant preuniversitar

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 123/2008 privind comercializarea chipsurilor/snacksurilor in scoli dana.m dana.m Ce societăţi se supun acestei legi ? Cele care au un contract cu scoala lângă care au punct de lucru, sau srl care au punct de lucru pe lângă scoli ... (vezi toată discuția)
Cod(uri) caen pentru fast-food sau clatitarie? ElenaComanescu ElenaComanescu Buna ziua, Doresc sa imi deschid o intreprindere mica care sa se axeze pe producerea si comercializarea clatitelor dar la acestea sa pot vinde si un suc, o ... (vezi toată discuția)
Pot funcționa, în curtea școlii, magazine care comercializează pungi cu chips, snacks etc.? dcraciun dcraciun Buna ziua, azi am fost la scoala generala la fața mea si am rămas uimită cum un magazin care vinde haine, cu expunere la stradă, si-a facut o usa care dă ... (vezi toată discuția)