avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... sistare de la plata caldurii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

sistare de la plata caldurii

Detin un apartament in care nu locuieste momentan nici o persoana. As dori sa aflu procedura pentru sistarea temporara a platii agentului termic avand in vedere ca anul trecut nu am beneficiat de serviciile furnizarii de energiei termice, deoarece am inchis robinetii de la calorifer.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 01:07, 19 Septembrie 2011
Daca nu aveti repartitoare nu puteti fi scutit de plata caldurii individuale decat prin deconectarea totala a caloriferelor din apartament care se face cu:
- acordul vecinilor direct implicati;
- acordul asociatiei de proprietari;
- instiintarea furnizorului de agent termic, urmand ca acesta sa va deconecteze el insusi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii de plata la intretinere pentru un apartament nelocuit danapascu01 danapascu01 As vrea sa va relatez o situatie legata de plata intretinerii pentru un apartament in care nu locuieste nimeni: in primul rand, in blocul respectiv locatarii ... (vezi toată discuția)
Debransare de la caldura MARIABARBU MARIABARBU Locuiesc intr-un imobil de 4 etaje, cu centrala proprie. Doi locatari vor sa renunte la incalzirea apartamentelor, unul integral si un altul partial, dar prin ... (vezi toată discuția)
Debransare radet damxie damxie Buna ziua, as vrea sa va supun atentiei urmatoarea problema: am cumparat un apartament care are o centrala termica instalata, si care deocamdata functioneaza ... (vezi toată discuția)