avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... sistare de la plata caldurii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

sistare de la plata caldurii

Detin un apartament in care nu locuieste momentan nici o persoana. As dori sa aflu procedura pentru sistarea temporara a platii agentului termic avand in vedere ca anul trecut nu am beneficiat de serviciile furnizarii de energiei termice, deoarece am inchis robinetii de la calorifer.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 01:07, 19 Septembrie 2011
Daca nu aveti repartitoare nu puteti fi scutit de plata caldurii individuale decat prin deconectarea totala a caloriferelor din apartament care se face cu:
- acordul vecinilor direct implicati;
- acordul asociatiei de proprietari;
- instiintarea furnizorului de agent termic, urmand ca acesta sa va deconecteze el insusi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii de plata la intretinere pentru un apartament nelocuit danapascu01 danapascu01 As vrea sa va relatez o situatie legata de plata intretinerii pentru un apartament in care nu locuieste nimeni: in primul rand, in blocul respectiv locatarii ... (vezi toată discuția)
Debransare radet damxie damxie Buna ziua, as vrea sa va supun atentiei urmatoarea problema: am cumparat un apartament care are o centrala termica instalata, si care deocamdata functioneaza ... (vezi toată discuția)
Debransare de la caldura MARIABARBU MARIABARBU Locuiesc intr-un imobil de 4 etaje, cu centrala proprie. Doi locatari vor sa renunte la incalzirea apartamentelor, unul integral si un altul partial, dar prin ... (vezi toată discuția)