Daca adunarea generala a hotarat renuntarea la repartitoare este in regula pentru ca deocamdata nimeni nu a obligat asociatiile sa se doteze cu repartitoare de caldura.
Hotararea ca suportarea cheltuielilor cu agentul termic sa se faca si de catre proprieatarii apartamentelor in care nu locuieste nimeni este iar legala pentru ca apartamentele trebuiesc incalzite indiferent ca sunt sau nu locuite si pentru ca aceste cheltuieli oricum nu se repartizeaza legal pe numar de persoane ci in functie de suprafata utila a apartamentului, de SET...
Prin urmare, desi am facut cerere sa fiu scoasa de la plata intretinerii, administratorul m-a scos numai de la plata cheltuielilor care se platesc in cota indiviza, in schimb mi-a calculat consum de caldura, ca si cum o persoana ar fi stat in apartament. Prin urmare, pe lunile oct-decembrie am platit 530 de lei
Poate nu v-a explicat bine administratorul. Cititi pe lista de plata si vedeti daca un apartamentcu aceeasi SU ca a dumneavoastra are de plata tot 530 lei iar nr. de persoane diferit. Asa o sa constatati ca ati fost scaosa de la acele cheltuieli ce se repartizeza pe persoane (energia electrica pe casa scarii, gazul la comun si salubritatea) si ati fost pusa la plata caldurii ca orice apartament ce are aceeasi CPI ca si apartamentul dumneavoastra.