avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum va fi repartizat consumul de energie termica ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum va fi repartizat consumul de energie termica in sezonul 2011-2012 ?

Cum vor fi impartite partile comune la incalzire in sezonul de iarna 2011-2012 ?
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 12:33, 12 Octombrie 2011
Ca si pana acum.
Caldura din spatiile comune s-a platit si inainte de celebrul ordin care impunea un procent in functie de lunile inceputului , sfarsitului si mijlocul sezonului de incalzire. Celebrul ordin a fost dat numai pentru sezonul 2010-2011.
Daca nu mai apare vreun ordin asemanator cu acela, proprietarii hotarasc in adunarea generala care sistem de calcul se poate adopta ( pentru spatiile comune care se doresc a se incalzi si folosi de toti proprietarii ) : proportional sau in functie de suprafata radianta.
In functie de hotararea majoritatii, acele societati autorizate care calculeaza si repartizeaza caldura trebuie sa intocmeasca o nota de consum colectiv.
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2011
johnpescar, utilizator
Deci la partile comune putem sa luam un anumit procent sau calculam suprafata radianta din fiecare apartament si ce ramane introducem la partile comune .
Aveti repartitoare?
Nu , am renuntat la ele .

Alte discuții în legătură

Cum este corect calculata caldura la un bloc din bucuresti care a fost contorizat cu repartitoare de costuri iar ulterior sa renuntat la ele mihaelutza41 mihaelutza41 Din acest an la noi in bloc sa renuntat la repartioarele de costuri la caldura si am trecut din nou la sistemul pausal{adica se calculeaza caldura pe suprafata ... (vezi toată discuția)
Metodologie de calcul a repartizarii cheltuielilor de incalzire bloc necontorizat (fara repartitoare) M. Gradinaru M. Gradinaru Buna seara! Ma poate ajuta cineva cu Normele pentru sezonul rece 2011/2012, prin care este precizata \"Metodologia de stabilire a consumurilor individuale\" ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza caldura la pausal? mihaelapohoata mihaelapohoata Buna seara, mai am o curiozitate legata de asociatia de proprietari. Cum se calculeaza conform legii in vigoare, caldura la pausal. Asociatia la care lucrez de ... (vezi toată discuția)