avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna si preavizul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna si preavizul

in cazul in care un angajat isi da demisia si nu si-a efectuat concediul de odihna pana atunci pot " confunda " perioada de concediu cu preavizul se pot suprapune?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:10, 19 Septembrie 2011
Buna ziua !
Se poate lua CO in perioada de preaviz , cu acordul partilor ...in caz contrar angajatorul are obligatia de a plati zilele de CO neefectuat .
ADELA STROE a scris:

in cazul in care un angajat isi da demisia si nu si-a efectuat concediul de odihna pana atunci pot " confunda " perioada de concediu cu preavizul se pot suprapune?

Perioada de CO cu perioada de preaviz se pot suprapune ... nu exista vreo interdictie in acest sens ... asadar, angajatorul este in avantaj ...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna in timpul preavizului anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns : un angajat si-a dat demisia, are 20 zile lucratoare de preaviz. Angajatul mai are 5 zile de luat din ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat madi33 madi33 Am fost angajat 2 ani si 8 luni din care mi-am luat concediu de odihna 5 zile, urmeaza ca la sfarsitul lunii august sa plec din firma.Ce se intampla cu zilele ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna in preaviz iulianip2000 iulianip2000 Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta cu urmatoarea speta: Am programat concediu de odihna la compania la care lucrez conform prevederilor legale si ... (vezi toată discuția)