avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare Gradinita -PARTICULARA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare Gradinita -PARTICULARA

buna ziua ,
mi s-a oferit sansa sa pot preda ca si educatoare la o gradinita particulara...insa directoare zicea ca nu este sigura daca ma poate sau nu angaja, si va trebui sa se intereseze. Va intreb si pe Dvs, daca sunt absolventa de GEOGRAFIE-ENGLEZA, Msterat in limba Franceza, am terminat liceu de limbi straine am si certificat de incadrare in invatamant privind pregatirea personalului didactic, pot sau nu sa fiu incadrata si angajata la o gradinita particulara ca si educatoare? va multumesc
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 14:22, 19 Septembrie 2011
Da, puteti sa fiti angajata la acea Gradinita particulara fara nicio grija.
In mod normal, ar trebui sa fiti licentiata in "Pedagogia invatamantului prescolar".
Dat fiind ca este o graditita particulara, presupunn ca si acreditata, criteriile de selectie apartin angajatorului.
Totusi, este mai bine sa intrebe la isj/ismb.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolvent spiru haret bucuresti 2008 nicolaeclaudiu nicolaeclaudiu Bună seara, Sunt secretară a unor şcoli din mediul rural, judeţul Bacău. În cadrul unităţilor şcolare sunt cadre care au absolvit USH, Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Incadrarea ca profesor pentru invatamantul primar yrysv yrysv Buna seara! Sunt absolventa de Liceu Pedagogic, specializarea Invatator-educatoare in 2006, a Facultatii de Management turistic si comercial in 2009 si a ... (vezi toată discuția)
Incadrare invatamant anastasia14 anastasia14 Buna ziua, Am absolvit un liceu teoretic, apoi Colegiul de institutori in anul 1999. In anul 2000 am continuat studiile la Facultatea de Litere, specializarea ... (vezi toată discuția)