avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrarea ca profesor pentru invatamantul primar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrarea ca profesor pentru invatamantul primar

Buna seara!
Sunt absolventa de Liceu Pedagogic, specializarea Invatator-educatoare in 2006, a Facultatii de Management turistic si comercial in 2009 si a Masterului de Marketing si comunicare in afaceri in iulie 2011. In septembrie 2011, conducerea m-a incadrat ca profesor pentru invatamantul primar, iar acum mi s-a spus ca am fost incadrata gresit, ca voi fi reincadrata ca invatator si probabil ca mi se va opri si diferenta de salarizare din luna septembrie si pana in prezent.
As dori sa stiu si eu care este incadrarea mea corecta.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
O seara buna!
www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

Pe ce se bazeaza directorul cand afirma ce afirma? E cumva facultatea neacreditata? Doar asa ar fi posibil.
Bineinteles ca facultatea e acreditata!!!
Astazi am avut o intrevedere cu directoarea scolii si cu angajati ai sindicatului din care fac parte, acestia din urma explicandu-i, nu pentru prima data, ca trebuia sa raman cu incadrarea de profesor pentru invatamantul primar. Directoarea scolii nu a fost de acord si mi-a spus ca deja m-a reincadrat incepand cu aceasta luna (cand se face plata pentru luna aprilie) ca invatatoare, scazandu-mi si salariul si ca va accepta incadrarea mea ca profesor doar cu avizul scris al departamentului juridic din cadrul ISMB.
Ce sfaturi imi dati? O sa merg si la inspectorat pentru ca sunt cam multe nedreptati!
O seara buna si va multumesc!
Puteti depune o sesizare in scris atat la I.S.J., cat si la Ministerul Educatiei ...
Buna seara!

Am absolvit Liceul Pedagogic, gradul didactic I, in prezent invatator. In iulie 2012, am obtinut diploma de licenta la Facultatea de Litere (acreditata).
Care va fi incadrarea mea in noul an scolar ( profesor pentru inv. primar sau institutor pentru inv. primar)?
Stiu ca art. 248 (4) din Legea educatiei a ajuns la CCR, aceasta dand o decizie in data de 28 iunie 2012 (dosar 915D). Urmeaza ca decizia sa fie publicata in MO, dar nu stiu dupa cate zile.
Noua incadrare va fi de la 1 august sau 1 septembrie? Va multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in munca mirelacristina mirelacristina Buna ziua. Sunt absolventa a Liceului Pedagogic cu o vechime in invatamant de 20 de ani si in prezent incadrata ca invatatoare. In iulie 2013 am absolvit ... (vezi toată discuția)
Statutul de profesor pentru invatamantul primar mariana pintrijel mariana pintrijel Buna ziua, permiteti-mi ,va rog, urmatoarea intrebare: In urma absolvirii unei facultati tehnice ( 1993) -5 ani , cu examen de diploma si a unui colegiu de ... (vezi toată discuția)
Incadrare invatamant anastasia14 anastasia14 Buna ziua, Am absolvit un liceu teoretic, apoi Colegiul de institutori in anul 1999. In anul 2000 am continuat studiile la Facultatea de Litere, specializarea ... (vezi toată discuția)