avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... autorizatie constructie reparatie acoperis
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

autorizatie constructie reparatie acoperis

Vreau sa inlocuiesc latetii de la tigla la un acoperis la o casa veche (nu este cladire istorica) aflata intr-o zona istorica din Timisoara, fara sa inlocuiesc tigla.
Ce autorizatii sau documente sunt necesare pentru a putea demara reparatia?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:31, 19 Septembrie 2011
Cel mai simplu este sa va deplasati la primaria Timisoara, au ei acolo un birou de urbanism sau disciplina in constructii - va orientati. Expuneti problema si, probabil ca se vor clarifica toate intrebarile dvs.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda poliția locală Goia Robert Goia Robert Speta este următoarea: Am refăcut acoperișul in sensul că am înlocuit tigla veche cu tabla tip țiglă. Datorita urgenței(picau țigle in fata blocului, ... (vezi toată discuția)
Autorizatie ilegala alicexxv alicexxv Problema mea este urmatoarea: in spatele casei mele care este pe hotar si are un singur nivel se construieste un bloc pe calcan care nu respecta normele ... (vezi toată discuția)
Acord vecin reparatie acoperis Leo2211 Leo2211 Buna ziua. O speta. O casa aflata intr-o arie protejata fiind in zona unei biserici monument istoric. Casa are un perete comun cu cea a vecinului. Casa are ... (vezi toată discuția)