avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii HG 500
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

HG 500

Buna ziua.Va rog , imi poate spune si mie cineva cum fac exportul pentru Contracte?Se salveaza angajatorul si , cu toate ca imi apar salariatii cu contractele nu pot sa le salvez. Ce trebuie sa fac?
Daca nu reusesc, care este ultima varianta a revisalului ca in 2.4.0. nu solicita salariul. Il scriu la mentiuni? Va multumesc. Scuze ...
Cel mai recent răspuns: Imago Expert Consult SRL , Contabil 19:01, 19 Septembrie 2011
In noua versiune de Revisal se exporta TOTUL (angajator, angajati, contracte). Nu puteti selecta doar ultimele modificari, ci trimiteti intotdeauna versiunea completa a ceea ce aveti pe calculator. Pe site o sa aveti mai multe versiuni de baza de date, corespunzatoare fisierelor uploadate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere online noul revisal mirelanicola.72 mirelanicola.72 va rog sa-mi spuneti daca noua varianta de revisal are optiunea de a genera doar ultimele datele introduse (in cazul adaugarii unui nou salariat, implicit un ... (vezi toată discuția)
Prelungire cim Marinescu_And Marinescu_And Buna ziua! As dori si eu sa ma informati cu privire la modificarea unui CIM pe perioada determinata. A fost incheiat pe data de 29.03.2011 pe per. determinata ... (vezi toată discuția)
Revisal 15.08.2011 clopotzel clopotzel buna ziua Va sciu pentru ca am o problema cu ultima versiune a revisalului. Am instalat programul, am preluat datele cu salariatii si am ... (vezi toată discuția)