avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie crestere copil 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie crestere copil 2011

Buna ziua,

Va rog mult sa ma ajutati intr-o problema.
Sotia mea urmeaza sa intre in concediu pentru crestere copil si a-s dori sa stiu daca poate opta pentru o perioada de 2 ani ,desi salariul net pe ultimele 12 luni este mai mare de 1200 ron.
stiu ca pt 2 ani plafonul maxim este 1200 ron ..
ce reprezinta acest plafon maxim? suma maxim care se poate oferi pt concediu pe 2 ani sau suma pe care nu trebuie sa o depaseasca media salariului net din ultimele 12 luni?

multumesc din suflet!!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:13, 19 Septembrie 2011
Nu are relevanta salariul obtinut anterior.
Acela este plafonul maxim care se acorda indiferent de veniturile anterioare.
nashiku a scris:

Buna ziua,

Va rog mult sa ma ajutati intr-o problema.
Sotia mea urmeaza sa intre in concediu pentru crestere copil si a-s dori sa stiu daca poate opta pentru o perioada de 2 ani ,desi salariul net pe ultimele 12 luni este mai mare de 1200 ron.
stiu ca pt 2 ani plafonul maxim este 1200 ron ..
ce reprezinta acest plafon maxim? suma maxim care se poate oferi pt concediu pe 2 ani sau suma pe care nu trebuie sa o depaseasca media salariului net din ultimele 12 luni?

multumesc din suflet!!!!

In cazul in care sotia dvs opteaza pentru CCC de doi ani, atunci indemnizatia maxima acordata pentru CCC va fi de 1200 lei ... in acest sens, se exprima art.2 din OUG nr.111/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere pfa in perioada ccc NedelcuDiana18 NedelcuDiana18 Buna seara. Am o nelamurire...daca sunt in CCC pana la 2 ani imi pot deschide un Pfa in aceasta perioada? sau sa optez pt 1 an si apoi sa il infiintez? optand ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil- 2 locuri de munca RuxandraLarisa RuxandraLarisa Situatie: un salariat are 2 contracte de munca(2 firme diferite). Urmeaza sa intre in concediu de crestere copil. Va beneficia de indemnizatie integrala din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 2015-2016 szaliatti szaliatti Buna ziua, as dori sa va intreb cum se calculeaza indemnizatia de crestere la copil pentru sotia mea cine ar intra in concediul de maternitate anul asta din ... (vezi toată discuția)