Dumnezeu sa-l odihneasca! Alaturi de prodigioasa lui activitate muzicala ramane memorabila una din afirmatiile lui: ,, Inainte, pana si hotii aveau simtul masurii!Ţ
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Un eveniment trist .L-am cunoscut pe Johny Raducanu in urma cu cativa ani, cand a venit in orasul meu, fiind invitatul unei emisiuni tv .A venit impreuna cu colegii mei de la post acasa la mine, seara, dupa emisiune.Venise insotit de un baiat care se pare ca il ajuta in toate, intrucat era, intr-adevar, foarte bolnav, suferind printre altele de diabet.Era dependent de insulina si chiar si-a facut una in seara aceea.A fost o seara interesanta, el, o prezenta foarte agreabila si, a povestit o multime de lucruri, avea simtul umorului si cateodata ii mai scapa cate un cuvant obscen.
LA ceva timp el a revenit in orasul meu.Mergeam inspre judecatorie si l-am intalnit in zona, era singur si parea putin debusolat.M-am dus la el sa-l salut , desi erau putine sanse ca el sa ma recunoasca dupa seara aceea.I-am amintit ca fusese la postul tv si apoi acasa la mine, insa , replica lui a fost ,,Pai am mai fost pe aici,,?
Mi-am dat seama ca nu tinea evidenta locurilor pe unde mergea sa concerteze sau unde era invitat.Dorea sa ajunga la sala filarmonicii si l-am indrumat inspre acolo.La plecare, mi-a spus ,, E bine ca sunt oameni ca d-ta in justitie , ca sunt unii care merita multe suturi in fund,,. :)