avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inchiriere locuinta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inchiriere locuinta

Buna,
am un apartament pe care vreau sa-l inchiriez, dar am aflat de pe forum ca trebuie sa inregistrez contractul de inchiriere la Administratia financiara.
Pana aici totul este clar. Am mai aflat de pe forum ca , neavand nici un venit trebuie sa platesc si CNAS. Este adevarat???
Ma ajuta cineva?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Inchiriat apartament proprietate personala in alta localitate decat cea care apare pe buletin Anelie Anelie Buna seara, Detin in apartament proprietate personala in Bucuresti, sector 1, cumparat de mine inainte de casatorie. Acum am alt nume de familie, prin ... (vezi toată discuția)
Procedura inchiriere apartament Alexandru30002 Alexandru30002 Buna ziua. Vreau sa inchiriez un apartament. Din punctul meu de vedere este cam stufoasa toata treaba de aceea apelez la persoane avizate. Apartamentul ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere elia8 elia8 Bună ziua. Am o neclaritate si vă rog să mă ajutaţi dacă se poate. Deţin un apartament pe persoană fizică si vreau sa îl închiriez unui ... (vezi toată discuția)