avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... absenta uneia din parti la un proces de iesire din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

absenta uneia din parti la un proces de iesire din indiviziune

Ce se poate face laun proces de iesire din indiviziune, in conditiile in care una din partile citate refuza sa se prezinte.Numirea unui expert nu ma ajuta.In primul rand partea citata refuza sa primeasca expertul pe proprietate pentru evaluare, si ,in al doilea rand , am inteles ca el poate contesta la nesfarsit aceste evaluari.Multumesc
Cel mai recent răspuns: kitty_magdutza , utilizator 16:34, 25 Septembrie 2011
am patit si eu asta...nu conteaza ca nu vrea sa se prezinte...se judeca fara persoana in cauza...iar la sf ii trimite hotararea acasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din coproprietate andra1299 andra1299 Buna ziua,dupa moartea mamei eu si sora am mostenit un apartament .Eu vreau sa cumpar partea sorei mele dar ea nu vrea sa-l vanda .In acest caz vreau sa cer ... (vezi toată discuția)
Actiune pentru iesirea din indiviziune dedeman dedeman Salutare tuturor. Va rog sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu o procedura de iesire din indiviziune. In fapt: Detin dupa tatal meu (cu certificat de ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unei case fara acordul unuia din mostenitori GabrielaSN GabrielaSN Mama mea are un apartament pentru care a facut acte de succesiune dupa moartea tatalui meu acum 4 ani. Mostenitori santem eu, sora mea si mama. Toate trei ... (vezi toată discuția)