avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariu in valuta la o Reprezentanta din Romania
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariu in valuta la o Reprezentanta din Romania

Buna ziua, am nevoie de ajutor: am o Reprezentanta in Romania iar directorul de aici doreste ca salariile sa fie platite in valuta. Pina acum le-au avut in lei. Ce trebuie facut ptr acest lucru? un act aditional in care sa specific, ce?de ex. modificare salariu care va fi de ....2000 euro dar echivalentul in lei la cursul din luna respectiva? Iar in Revisal cum trec aceasta modificare, ptr ca acolo imi cere salariul brut, nu pot sa dau explicatii, cum ar fi"echivalentul in lei". Si inca o problema , in fiecare luna trebuie sa fac Revisal cu modificare de salariu, deoarece salariul va fi diferit in fc. de cursul valutar din fiecare luna. Va rog frumos daca se poate si o litera de lege. Multumesc din suflet!

Alte discuții în legătură

Clauza in contractul de munca cris2279 cris2279 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatorul caz: vreau ca salariatii sa primeasca echivalentul in RON a salariului net negociat cu patronul strain in ... (vezi toată discuția)
"pretul chiriei este de 200 euro, echivalentul lor in lei" LaviniaVil LaviniaVil Buna, As vrea sa stiu daca exista un act normativ care sa prevada clar daca echivalentul in lei al pretului unui contract inseamna echivalentul la cursul ... (vezi toată discuția)
Salariu in euro la care curs valutar ? m1ha1g m1ha1g Buna ziua, anul trecut am semnat un contract de bursa/practica ce prevede urmatoarea clauza: \"BENEFICIARUL [adica eu] se obligă: c. să profeseze, prin ... (vezi toată discuția)