Buna ziua,
anul trecut am semnat un contract de bursa/practica ce prevede urmatoarea clauza:
"BENEFICIARUL [adica eu] se obligă:
c. să profeseze, prin angajare, pe o perioadă de cel puţin x ani, pentru un salariu net de cel puţin x EUR pe lună"
Iar anul trecut am fost angajat in urma perioadei de practica si primesc un salariu la cursul de schimb de 3,8ron/euro.
Contractul de angajare nici acum nu l-am primit, dupa 3 luni de la angajare, iar acolo a fost scris salariul echivalent in ron a celor x EURO.
Nici unul dintre contracte nu specifica un curs de schimb valutar.
Am inteles ca firma stabileste pragul doar dupa ce se stabilizeaza cursul de schimb ron-euro.
Problema e ca, eu sunt platit la cursul de schimb de 3,8ron insa platesc rata la banca la cursul de 4,3ron/euro.
In acest caz, daca euro isi continua ascensiunea eu nu voi mai putea plati rata la banca !
Sunt 2 contracte pe care le-am semnat, si da, scrie ca voi fi platit in euro, insa nu se specifica la ce schimb valutar.
In acest caz, ce m-ati sfatui sa fac ? La banca, nu ma pot duce sa le dau exact cat imi da firma !
3.Cursul valutar pentru stabilirea veniturilor din salarii
Curs de schimb - art. 57 din CF si pct. 110 din Normele CF: la cursul de schimb valutar comunicat de BNR, astfel:
- in situatia in care veniturile din salarii sunt platite in cursul lunii sau in cazul incetarii raporturilor de munca, se utilizeaza cursul de schimb valutar in vigoare in ziua precedenta celei in care se face plata; sau
- in celelalte cazuri, cursul de schimb valutar in vigoare in ultima zi a lunii pentru care se face plata acestor drepturi.
Problema e ca am semnat contractul de munca cu salariul brut in lei, insa exista un antecontract in care se precizeaza faptul ca voi fi platit in euro pe perioada angajarii, contract ce e valabil vreo 4 ani.
In aceste conditii, as putea da firma in judecata ?
CONTRACT DE ACORDARE BURSA PRIVATA
Angajatul se obligă:
să profeseze, prin angajare, pe o perioadă de cel puţin 2 ani, pentru un salariu net de cel puţin x00 EUR pe lună