Buna ziua. Problema mea suna cam asa... Acum ceva vreme, am avut o relatie din care, se pare, ca a rezultat un copil. Nu sunt sigur 100% ca eu sunt tatal copilului. Acum o luna de zile, mama copilului a venit la mine acasa si a facut un scandal monstru ....cum ca ...eu sunt tatal copilului si sa-mi asum responsabilitatea. I-am propus sa facem testul de paternitate sa fiu sigur ca eu sunt tatal si atunci imi asum si responsabilitati...dar ea a refuzat si in continuare refuza. Ce pot sa fac eu in situatia de fata, ca sa clarific lucrurile? Pot cere eu testul de paternitate? Copilul are 9 luni. As dori, daca se poate, un raspuns clar deoarece trebuie sa lamuresc aceasta situatie, in scurt timp as vrea sa ma casatoresc si parca n-as vrea sa las lucrurile asa nerezolvate....Macar sa stiu cum stau si ce am de facut. Va multumesc.
Paternitate
geo_m_14
Daca tatal a decedat, in ce conditii mama mai poate deschide actiune de recunoastere a minorului? Nu sunt in situatia asta (inca si nici nu-i doresc raul) dar ... (vezi toată discuția)
Paternitate
davinci149
buna ziua
am 2 copii nerecunoscuti de tatal lor.
copiii au 8 ani si 3 ani,pana acum el m-a ajutat oarecum in cresterea lor,dar d e2 luni n-o mai face ,,,daca ... (vezi toată discuția)