avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 10 - dosar respins
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 10 - dosar respins

Buna ziua,

Am primit decizia de respingere a dosarului de revendicare a unui apartament nationalizat (legea 10/2001). Motivul respingerii este ca nu au fost depuse acte pentru sustinerea notificarii.

Impreuna cu notificarea au fost depuse actul de proprietate si certificatul de mostenitor, certificatul de divort, contestatia deciziei de nationalizare, respingerea contestatiei.

Hotararea primariei poate fi atacata in termen de 30 de zile la tribunal, sectia civila.

Ce pasi trebuie sa urmez acum pentru a contesta hotararea primariei?

Multumesc,
Suzana
Cel mai recent răspuns: SuzanaS , utilizator 17:39, 23 Septembrie 2011
sa formultati actiune in instanta, la tribunal in termenul de 30 de zile de la comunicare in care contestati decizia. recomandabil este sa v-o redacteze un avocat si chiar sa angajati unul deoarece actiunea este departe de a fi simpla
Buna ziua d-na Suzana .. , sant unu din cei ce se bat pentru drepturi confiscate si va spun din sedintele de lucru , santem sute de mii in toata tara ,nu va intrebati dece nu castigam ?!.MAFIA PROPRIETATILOR are tentacole caracatice in toate si culmea au castig ,acoilo unde valoarea sau interesul este mare.NICI CU CEDO nu mai rezolvam .
Va multumesc, voi contesta decizia prin intermediul unui cabinet de avocatura.
Valoarea nu este mare, este doar un apartament... Pentru restul imobilului primaria a luat deja decizia acordarii de despagubiri celorlalti mostenitori... eu inca mai sper ca exista procese corecte si in Romania... vom vedea... mult succes si dumneavoastra!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de proprietate mostenire-vinzare sandry sandry ACTIUNE IN CONSTATARE proprietarului unui case cu etaj cu 2 apartamente din care unul nationalizat(L.134/1949) si vindut in baza .L.112/1995 in anul ... (vezi toată discuția)
Casa nationalizata gigi31 gigi31 Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi intr-o problema cu o casa nationalizata. In anul 1997 am cumparat o casa nationalizata de la statul roman, ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobiliara gigi31 gigi31 Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi intr-o problema cu o casa nationalizata. In anul 1997 am cumparat o casa nationalizata de la statul roman, ... (vezi toată discuția)