avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Proprie pe cont la banca pentru recuperarea unei ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Proprie pe cont la banca pentru recuperarea unei cheltuieli de scolarizare?

De curand am semnat un angajament de plata pentru ca mi-am dat demisia de la stat ( cheltuieli de scolarizare).
Am aflat ca cei de la finante mi-au blocat un cont la banca pentru proprire.
1. E normal sa blocheze un cont cu ceca denumit proprire? Nu exista termene de incasare a acelei sume sau cum imi blocheaza un cont in doar 3 luni. Plus ca e o problema a statului sa nu anunte decat daca te interesezi tu..
2. Au aparut suplimentar 700 si ceva de roni cheltuieli ale lor. E normal sa mi se adauge mie cheltuielile statului pentru recuperarea unor bani?
Multumesc. Ce legi stabilesc recuperarea acestor sum ar fi un plus.
poprirea unui cont nu trebuie sa o notifici inainte.
de la scadenta, poti efectiv sa incepi executarea silita fara nici o alta formalitate si fara sa mai astepti ca poate debitorul va plati de buna voie creanta, daca acesta reprezinta titlu executoriu.
cheltuielile de executare cad in sarcina debitorului, asa ca nu puteti contesta acest drept , cel mult puteti contesta cuantumul acestora , pe considerentul ca sunt exagerate, insa va trebui sa faceti dovada acestui fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz din partea unor banci ? chioana chioana Buna ziua . As vrea sa intreb daca este cineva care are anumite probleme cu banca . Va spun acestea deoarece eu sunt intr-o situatie de abuz din partea unei ... (vezi toată discuția)
Plata vesnica catre anaf vioavram vioavram Buna! La compania pe care o administrez au inceput problemele financiare de vreun an in coace pana am ajuns sa suspend activitatea firmei pt o ... (vezi toată discuția)
Cont bancar blocat de primarie paula392 paula392 I decursul timpului am acumulat amenzi de circulatie in valoare de 800RON ( din care o amenda de 200 RON este platita insa se pare ca nu a fost inregistrata ) ... (vezi toată discuția)