avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procedura apartament cu probleme supus succesiunii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procedura apartament cu probleme supus succesiunii

Va salut!
Am intampinat probleme la obtinerea actelor necesare la notariat pentru succesiunea care trebuie facuta in urma decesului tatalui meu. Problema a aparut cand am descoperit ca apartamentul cumparat in rate de la o S.C. in1990 nu apare la A.F. pe numele lui tata. Am dovada platii integrale.
Din cate imi dau seama nu a declarat la A.F. ca este noul proprietar desi au trecut mai bine de 10 ani de la achitare. Mai departe cum procedez pentru obtinerea certificatului de atestare fiscala?
Multumesc anticipat!
P.S. Sper ca nu sunt offtopic
Cel mai recent răspuns: Cab.Av.Doroiman Camelia , Avocat 18:11, 19 Septembrie 2011
veti merge cu contractul de vanzare-cumparare din '90 la AF , il veti inregistra, si abia apoi veti putea scoate acle certificat- poate ca veti plati o amenda+ penalitati pt faptul ca acesta trebuie declarat in 30 zile de la dobandire ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatăl meu a decedat recent si trebuie sa facem succesiunea ... Muha Muha Salut tatăl meu a decedat recent și trebuie sa facem succesiunea la imobilul pe care îl deținea dar am întâmpinat problema la cartea funciară pt ca tata ... (vezi toată discuția)
Dovada platii integrale a apartamentului la icral tsn tsn Urmeaza sa mostenesc un apartament in Bucuresti sector 1, cumparat in rate de la icral in anul 1992. Nu am chitantele cum ca au fost platite ratele integral. ... (vezi toată discuția)
Problema acte auto Scofield Scofield Salut, intentionez sa cumpar o masina inmatriculata pe CJ, proprietarul e din acelas judet cu mine, ideea este ca el nu e instrainat in certificatul masinii si ... (vezi toată discuția)