avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Contract de comodat sau contract de inchiriere locuinta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Contract de comodat sau contract de inchiriere locuinta

Am citi pe forum cateva postari si sunt indecisa momentan care este solutia cea mai buna in ceea ce priveste contractul de comodat locuinta sau contractul de inchiriere.
In momentul de fata nu lucrez deci nu platesc CNAS, iar daca am sa fac un contract inchiriere locuinta, voi plati impozit la Administrati financiara + CNAS.
Astept o recomandare pentru situatia aceasta.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters222912 , utilizator 08:48, 20 Septembrie 2011
Contractul de comodat este un imprumut de folosinta gratuit. Nu platiti impozit la administratia financiara pentru ca nu percepeti nici chirie...
Puteti sa faceti ca actul apparent sa fie comodat si cel ascuns sa fie contractul de inchiriere.
Poate cineva sa ma ajute cu un Contract de comodat pentru locuinta????

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat sau închiriere? ivansilvia ivansilvia Pot da ca persoana fizica un bun mobil-utilaj cu chirie( împrumut) unei persoane fizice autorizate? Poate sa deducă chiria lunara pe perioada împrumutului? ... (vezi toată discuția)
Contract comodat dasca7727 dasca7727 Vreau a inchiriez unei firme sub fora de contract de comodat un apartament vreau sa stiu i eu pareri pro i contra au mai bn zis dezavantaje si avantaje (vezi toată discuția)
Imprumutul de folosinta (comodat) cu clauza de inchiriere capriciu1 capriciu1 Buna ziua: 1. Sunt proprietar al unui locuinte. As dori sa stiu daca este legal sa inchei un contract de comodat (imprumut de folosinta) cu o alta persoana ... (vezi toată discuția)