avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Pot anula o factura pentru marfa neplatita (firma ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Pot anula o factura pentru marfa neplatita (firma tepara)?

Am livrat marfa de 25000RON catre o firma care s-a dovedit "tepara", Asociatii firmei respective sunt acum arestati insa noi am ramas cu gaura in firma. Pot storna factura facuta catre firma respectiva pentru ca macar TVA-ul sa mi-l recuperez? E legal?
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 20:16, 19 Septembrie 2011
puteti storna factura in conditiile in care clientul va returneaza si marfa.
in caz contrar, puteti ajusta tva aferenta doar dupa inchiderea procedurii falimentului clientului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare tva si impozit pe profit de la firme falimentare mihai.xyz mihai.xyz Ma ajutati, va rog, cu un raspuns: recuperarea TVA si impozit pe profit in cazul facturilor emise catre firme falimentare se poate face numai pentru facturile ... (vezi toată discuția)
Tva la facturi neincasate de la firme aflate in insolventa Anca T. Anca T. Exista posibilitatea recuperarii (sub o forma sau alta) TVA achitat deja pentru facturile emise dar neincasate de la firme aflate in insolventa sau ... (vezi toată discuția)
Ajustare tva liliana state liliana state Buna ziua tuturor, Ma poate ajuta cineva?????????Am un client neincasat din luna mai 2007.Atunci am emis factura,m-am inregistrat cu venit si tva de ... (vezi toată discuția)