avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Lichidarea unei Intreprinderi Individuale
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Lichidarea unei Intreprinderi Individuale

Este obligatoriu control fiscal in cazul lichidarii unei Intreprinderi Individuale?
Cel mai recent răspuns: SC Global Expert Consulting SRL , Contabil 11:46, 20 Septembrie 2011
De obicei, da, pentru a se stabili eventuale diferente de impozite si taxe.
Dar sunt sanse sa scap fara control?
Sansele sunt foarte mici, depinde de inspectorul fiscal, depinde de activitatea anterioara a intreprinderii individuale. Daca intreprinderea nu a avut activitate sau activitate foarte putin, ar mai fi sanse. Insa, in general, se organizeaza control fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare intreprindere individuala - cost infiintare, taxe si contributii de platit danielacarmen danielacarmen Imi spuneti va rog, in cazul unei persoane care are doreste sa infiinteze o intreprindere individuala, care sunt costurile deschiderii acestetia si care sunt ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre asociatie familiala , persoana fizica sau s.r.l. d807 d807 buna as dori mai multe explicatii despre ce ar fi mai bine sa fac , si care ar fi diferenta intre ele va multumesc (vezi toată discuția)
Srl fara activitate-forfetar de plata din 2009? sammy44 sammy44 din 2004 care nu a avut nici un fel de activitate, ca sa-l inchid trebuie sa platesc impozitul forfetar din 2009? Eu credeam ca onrc-ul l-a dizolvat, Am vrut ... (vezi toată discuția)