avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii deducere suplimentara ptr pers cu handicap in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

deducere suplimentara ptr pers cu handicap in intretinere?

buna ziua,
Am in intretinere copil cu handicap grav,are 16 ani;va rog sa-mi spuneti daca in momentul actual mai este valabila deducerea suplimentara pentru persoane cu handicap aflate in intretinere pentru calcularea impozitului la venitul lunar salarial..Multumesc in asteptarea raspunsului.

Alte discuții în legătură

Deducere personala pentru copil major cu handicap grav? ContSters86219 ContSters86219 Buna ziua, Am un salariat care are un copil de 22 ani cu handicap grav. Mama copilului este asistent personal si platita de primarie , copilul primeste un ... (vezi toată discuția)
Deducerea personala robert25buc robert25buc Buna ziua, Doresc sa va pun o singura intrebare si anume legata de deducerea personala si luarea in intretinere a unui membru din familie. Am inteles ca se ... (vezi toată discuția)
Deduceri si deduceri personale de la 01.01.2016 Viomibot Viomibot Buna ziua, O salariata are un copil peste 18 ani, student si care are o pensie de urmas mai mare de 300 lei.Acest copil poate fi considerat \"persoana in ... (vezi toată discuția)