avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Masura 141 compatibila cu indemnizatia de crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Masura 141 compatibila cu indemnizatia de crestere copil

Sotia mea este invatatoare si si-a facut PFA pentru accesarea Masuri 141 " Sprijinirea fermelor agricole de semi – subzistenţă", si peste cateva zile o sa devina mamica.Poate sa primeasca indemnizatia de crestere copil, si celelalte drepturi pe care le au mamicile sau trebuie sa si suspende activitatea?
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 04:21, 5 Octombrie 2011
daca realizeaza venituri impozabile , da.
Masura 141 consta in primirea unor fonduri nerambursabile de la uniunea europeana pentru agricultura, PFA a fost facut numai pentru primirea acestor plati.Ce inseamna mai precis sa realizezi venituri impozabile....
Titularul PFA aflat in concediu pentru cresterea copilului trebuie sa isi suspende activitatea...

Venit impozabil este (si) venitul obtinut ca PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul impozit pe venit pfa cata_1970 cata_1970 Am o intreprindere individuala care se ocupa de agricultura: In 2012 am primit subventii de la APIA in valoare de 3000 lei si fonduri nerambursabile pe masura ... (vezi toată discuția)
Ferme de subzistenta sau semi-subzistenta popcamelia99 popcamelia99 ce acte necesit pentru a face o ferma de subzistenta sau semi-subzistenta pentru pasari de curte-gaini, curci,rate,gaste.... (vezi toată discuția)
Daca sunt pfa la un proiect cu fonduri europene pot lua indemnizatie pentru crestere copil mihaella_ella mihaella_ella daca sunt PFA la un proiect cu fonduri europene (masura 141) pot lua indemnizatie pentru crestere copil ? Veniturile sunt neimpozabile (apicultura ). Banii pe ... (vezi toată discuția)