avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimbare prenume
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimbare prenume

buna seara, as vrea sa imi schimb prenumele daca se poate la o ambasada din germania pt ca acolo locuiesc deocamdata.daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 22:18, 19 Septembrie 2011

Cererea de schimbare a numelui / prenumelui se poate depune doar la primaria de domiciliu, dar puteti face acest lucru prin imputernicit cu procura speciala autentificata sau prin imputernicire avocatiala.

Este o procedura destul de complexa, ale carei etape le puteti citi aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui în timpul cãsãtoriei elid elid daca sunt casatorita am 2 copii si vreau sa revin la numele dinaintea casatoriei si sa trec si copiii pe acel nume cu acordul sotului ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Buna ziua - revenire la numele de dinaintea casatoriei, pe cale administrativa petronela_Alexandra87 petronela_Alexandra87 m-am casatorit in romania si am luat numele sotului dupa casatorie.acum sunt in italia si ar trebui sa imi schimb toata documentele,dar imi e foarte greu ... (vezi toată discuția)
Schimbarea prenumelui Marcelus1986 Marcelus1986 Ma numesc Marcellus Stefanescu, doresc sa imi schimb prenumele in Marcelus cu un singur \\"l\\" deoarece toate hartiile de la scoala de la banca de la lucru, ... (vezi toată discuția)