avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... transfer scolar in clasa a 9 pana la sfarsitul sem.1
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

transfer scolar in clasa a 9 pana la sfarsitul sem.1

buna ziua vreau sa ma transfer de la liceul in care sunt acum pentru ca nu imi place ce invat(sunt la stiinte ale naturii),colegii se iau mereu de mine sh nu poti sa le zici nimic si sunt disperat pentru ca un semestru nu pot rezista aici.As vrea sa stiu daca si cum ma pot transfera la filologie sau la un alt liceu?
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 21:03, 12 Octombrie 2011
da, se poate
dar este posibil sa dai diferente. sa vorbeasca unul din parinti cu directorul scolii unde vrei sa te muti ca sa iti spuna conditiile.
iar ca medie de admitere se ia in considerare cea cu care am intrat la liceu sau cea pe care o voi face in prmul semestru inainte de transfer?
stiam ca se ia in considerare media de admitere la liceu. trebuie intrebat la scoala. sa mearga unul din parinti la liceul unde vrei sa te transferi si sa intrebe toate aceste amanunte: medie, diferente, modalitate de transfer.
Media de admitere trebuie sa fie mai mare decat a ultimului admis la profilul respectiv.

Alte discuții în legătură

Un caz special - transfer de la un liceu la altul in primul semestru Leeleee Leeleee buna seara..Ma numesc Elena am 15 anii si de cateva saptamanii am inceput \"viata de liceu\":(...doar k la liceu am unele probleme:-S.. Colegii se feresc de ... (vezi toată discuția)
Transfer de la o unitate de invatamant la alta (liceu) emaio emaio Buna ziua. As dori sa stiu care sunt conditiile de transfer de la un liceu la altul, dar si de la un profil la altul. Am o fata in clasa a IX a, la un liceu cu ... (vezi toată discuția)
Transfer elev de la un liceu la altul veronika77 veronika77 Sunt mama unui adolescent de 17 ani,care in urma cu 3 ani a fost diagnosticat cu leucemie mieloblastica acuta,diagnostic care necesita un transplant,pe care de ... (vezi toată discuția)