avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL, II, IF sau PFA?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL, II, IF sau PFA?

Vă adresez respectuos rugămintea de a-mi furniza informațiile necesare pentru a lua o decizie cât mai bună referitoare la înființarea unei mici afaceri.
Sunt interesat la care din următoarele forme de business aș putea să mă încadrez: P.F.A., I.I., I.F., S.R.L., cea mai mică formă de firmă posibilă, la început sau ulterior fără angajați. Sau orice alt sfat pe care Dvs. îl considerați de ajutor în luarea deciziei.
Datele problemei ar fi cam următoarele:
- Afacerea va consta în import produse finite din spațiul comunitar și mai ales extra-comunitar și re-vânzarea produselor importate(intenționez să import și revând pachete cu produse software sau alte produse finite, exclusiv alimentare, băuturi, țigări);
- Comerț electronic, prin intermediul site-urilor de pe internet;
- Vânzarea sau intermedierea vânzării de pachete turistice ale unor firme străine;
- Promovarea altor afaceri, activitate care va fi plătită de deținătorul acelor afaceri, fac referire aici în mod direct la loteriile internaționale și nu numai;
- Să fie înființată pe persoană fizică sau juridică, care momentan este în creșterea copilului, cu activitatea de bază asistent medical(precizare în cazul în care este necesar atestatul profesional).
Multumesc

Alte discuții în legătură

Firme seca-tec seca-tec ce este mai avantajos un i.i sau srl care ar fi avantajele pentru una si dezavantajele pentru cealalta sunt nehotarit pentruca nu am gasit prea multe ... (vezi toată discuția)
Transfer stocuri pendre pendre Am avut un I.F. si pentru ca nu puteam angaja cu contract de munca am radiat I.F.- ul si am infintat o I.I. La registrul comertului am o diferenta de cateva ... (vezi toată discuția)
Pfa - achizitie marfuri AlbulescuVP AlbulescuVP Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu urmatoarele intrebari: - un pfa poate achizitiona marfa din afara spatiului comunitar? - daca da, in ce ... (vezi toată discuția)