avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... obtinere bilant
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

obtinere bilant

Buna ziua. Stie cineva cum se poate obtine ultimul bilant depus de o firma? de la registrul comertului mi-au zis ca imi pot da, contra cost, numai bilantul depus pe 2009. Nu au stiut sa imi spuna cum se poate obtine un bilant pe 2010. A reusit cineva sa obtina asa ceva? Pe noi ne-ar interesa pentru mai multi clienti de-ai nostri mai secretosi. Multumesc.
Gasiti pe "www.mfinante.ro" , sectiunea informatii fiscale si bilanturi ( in coloana din dreapta ) . Alegeti societatea dupa CUI sau nume si judet . Va apar datele de indentificare ale societatii respective si sub aceste date aveti "Indicatorii financiari conform bilantului depus pentru anul: " si alegeti anul 2010 !
o parte din informatiile cuprinse in bilant le puteti gasi si pe site-ul ministerului finantelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date contribuabili Mihai 2009 Mihai 2009 Buna ziua ! Cine ma lamureste...Vreau sa aflu date financiare despre asociatul meu. Adica daca el ca persoana fizica a avut alte venituri si care au fost ... (vezi toată discuția)
Cum aflu date despre o firma? chinook chinook Buna ziua! Vreau sa dau in judecata, pentru neplata salariilor, firma la care am lucrat si de unde am plecat acum ceva timp. Va rog sa-mi spuneti cum pot afla ... (vezi toată discuția)
Intrebare dicimihaela dicimihaela cum ma pot interesa despre o societate daca exista, este pe profit/ pierdere ? (vezi toată discuția)