Buna ziua! In urma unui control de la finante, mi s-au stabilit obligatii suplimentare de plata, constand in TVA suplimentar si impozit pe profit, plus majorari si penalitati. Toate datorita faptului ca am lucrat cu un contribuabil declarat inactiv. Mi s-a imputat faptul ca trebuia sa verific societatea cu care am lucrat pe site-ul ANAF-ului. Insa nu m-am gandit la asta, deoarece respectiva societate mi-a emis facturi care contineau toate elementele, pe care le-am inregistrat in contabilitate. Stiam ca acesti contribuabili inactivi nu mai au dreptul sa emita facturi. Am sanse daca solicit anularea deciziei de impunere? Procedura prealabila am parcurs-o... :O
Contribuabilii declarati inactivi nu mai au dreptul sa desfasoare activitate,deci nici sa emita facturi,insa in realitate multi o fac!
Puteti solicita anularea deciziei de impunere emisa de organul fiscal insa nu aveti sanse de castig.
Control finante
simonia80
Buna ziua.Avem un control de fond de la Adm.finantelor si au gasit in contabilitate facturi fiscale cu date gresite:CUI incorect,J incorect,firme ... (vezi toată discuția)