avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... comisia de eliberare conditionata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

comisia de eliberare conditionata

Buna seara.
Am o ruda, care a fost condamnata 4 ani in Franta, a executat 3,7 ani acolo iar recent a fost transferata( la cerere ) in Romania. Aici a avut comisia de eliberare conditionata, care i-a dat amanare 4 luni, iar el a facut contestatie. Nu este recidivist. Stiu ca de obicei cei care au facut 2/3 din pedeapsa pot fi eliberati conditionat, el mai are 5 luni de executat din cei 4 ani pe care i-a primit. As vrea sa stiu, daca a facut contestatie ce pasi sunt de urmat, pentru a fi eliberat mai devreme ?
Cel mai recent răspuns: megg , utilizator 11:39, 22 Septembrie 2011
Este foarte bine intrucat se va judeca la instanta.
Ar fi bine sa isi angajeze si avocat intrucat instantele sunt imprevizibile in astfel de situatii si trebuie lamurite ca merita sa iasa pe liberare conditionata.
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata adoraalina adoraalina Buna ziua.Sotul meu are o pedeapsa de un an si 4 luni pt delapidare si fals sub semnatura privata,iar pe 25 aprilie trebuie sa intre in comisia de eliberare,nu ... (vezi toată discuția)
Reducerea pedepsei si eliberare conditionata elena_h elena_h Buna seara, logodnicul meu a avut o condamnare anterioara d 1 an si jumatate cu suspendare din care a executat 4 luni iar acum pentru ca a fost condamnat din ... (vezi toată discuția)
Drepturi recidivisti roberto3 roberto3 Buna ziua! Daca de exemplu,o persoana a fost eliberata conditionat executand dintr-o pedeapsa de 6 ani circa 3 ani din ea si apoi recidiveaza , este condamnata ... (vezi toată discuția)