avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... pfa apicultura cod caen 0149 pentru a vinde in piete ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

pfa apicultura cod caen 0149 pentru a vinde in piete imi este necesar casa de marcat

sau pot fi exceptat conform art.2, litera a, din OG 28/1999 modificata
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:03, 21 Septembrie 2011
In OUG nr. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, actualizata la 25.11.2008 avem:

Art. 2. - Se excepteaza de la prevederile art. 1 alin. (1):
a) comertul ocazional cu produse agricole autohtone efectuat de catre producatorii agricoli individuali detinatori de autorizatie in piete, targuri, oboare sau in alte locuri publice autorizate, [...]

Aceasta exceptie se refera la producatorii agricoli individuali iar nu la cei organizati ca PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu cumpararea casei de marcat? borsos cristina borsos cristina Scoala de soferi amatori cod CAEN 8553 SCOLI DE CONDUCERE PILOTAJ neplatitor de TVA intocmeste factura pentru cursanti cu toate datele CNP, Nr Carte de ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pfa avas avas Buna ziua, Am 2 intrebari: 1.PFA-ul trebuie sa detina obligatoriu casa de marcat? 2.La un magazin mai este obligatoriu registrul pentru banii ... (vezi toată discuția)
Registru de bani personali mandianacamelia mandianacamelia daca o persoana juridica are ca obiect de activitate comert cu ridicata este obligata sa aiba registru de bani personali pentru angajati? imi puteti spune ... (vezi toată discuția)