In legatura cu Legea 164/2001 cu privire la recalcularea pensiilor militare in functie de conditiile de munca in care si-au desfasurat activitatea cadrele militare pensionate pana in 2001. In primavara 2008, socrul meu a solicitat recalcularea pensiei si a trimis la Sectia Pensii Militare toate documentele necesare (adeverinte, cerere, copii de pe documentele solicitate). In martie 2009 a trecut la cele vesnice fara sa fi primit vreun raspuns. In 2010, sotul meu a trimis la Sectia Pensii Militare copii de pe documente si a solicitat, in baza art.3 din Legea 164/2001, recalcularea si rambursarea diferentei rezultate. Pana astazi nu am primit niciun raspuns oficial, desi telefonic am fost asigurati ca dosarul este in lucru. Ce ar trebui sa facem in continuare ? Multumesc!
Sunt si eu intr-o nefericita situatie similara:din februarie nu primesc nici-un raspuns la solicitarea de a mi se acorda pensie militara de invaliditate.De curand am aflat ca nu voi primi pensie deoarece nu am inaintat actele prin centul militar judetean.Ce pot sa fac?