avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie militara nerecalculata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie militara nerecalculata

In legatura cu Legea 164/2001 cu privire la recalcularea pensiilor militare in functie de conditiile de munca in care si-au desfasurat activitatea cadrele militare pensionate pana in 2001. In primavara 2008, socrul meu a solicitat recalcularea pensiei si a trimis la Sectia Pensii Militare toate documentele necesare (adeverinte, cerere, copii de pe documentele solicitate). In martie 2009 a trecut la cele vesnice fara sa fi primit vreun raspuns. In 2010, sotul meu a trimis la Sectia Pensii Militare copii de pe documente si a solicitat, in baza art.3 din Legea 164/2001, recalcularea si rambursarea diferentei rezultate. Pana astazi nu am primit niciun raspuns oficial, desi telefonic am fost asigurati ca dosarul este in lucru. Ce ar trebui sa facem in continuare ? Multumesc!
Sunt si eu intr-o nefericita situatie similara:din februarie nu primesc nici-un raspuns la solicitarea de a mi se acorda pensie militara de invaliditate.De curand am aflat ca nu voi primi pensie deoarece nu am inaintat actele prin centul militar judetean.Ce pot sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stadiul recalcularii pensiilor militare in baza prev. art. ii/legea 90/2007 si art. 53/legea 164/2001 craciun jean craciun jean in decembrie 2007 cu acordul centrului militar de care apartin am inaintat directiei financiar -contabila din m.ap.n.cere de recalculare a pensiei in baza ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? pensie militara sau civila? iurcut dumitru iurcut dumitru sunt nascut in octombrie 1955 alucrat 2.5 ani in viata civila dupa care am fost cadru militar 17 ani cu tot cu stagiu militar si scola militara in 1993 am ... (vezi toată discuția)
Pensie militarã pentru urmaºi catalincst catalincst Un fost coleg, pensionar militar, a decedat. Aş dori să aflu, în sprijinul familiei, de unde se poate ridica ajutorul de înmormântare şi care este ... (vezi toată discuția)