avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere

Sunt Politist, divortat, recasatorit; Din prima casnicie, am 2 copii; Iar din a doua, inca unul!!! Ma intereseaza pentru plata pensiei de intretinere, in cadrul venitului care se ia in calcul, INTRA SI NORMA DE HRANA (fostul ORDIN 50 ... care era luat numai de militari) ... ??? Va rog sami raspundeti cat mai urgent posibil !!! Va multumesc mult !!!

Alte discuții în legătură

Micsorare pensie de intretinere minori Marcel1340 Marcel1340 Sunt Politist, divortat, recasatorit; Din prima casnicie, am 2 copii; Iar din a doua, inca unul!!! Ma intereseaza pentru plata pensiei de intretinere, in ... (vezi toată discuția)
Marire pensie de intretinere MgcMarius MgcMarius Am un prieten divortat ce a fost chemat in judecata pentru marirea pensiei de intretinere ce in prezenta este de 500 de lei. Acesta lucreza sofer pe camion si ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere minor, cadru militar Andreea Istrate Andreea Istrate Pentru stabilirea cuantumului pensiei de intretinere datorate de catre tata minorului se au in vedere diverse sume de bani ce constituie venitul sau ... (vezi toată discuția)