Sunt Politist, divortat, recasatorit; Din prima casnicie, am 2 copii; Iar din a doua, inca unul!!! Ma intereseaza pentru plata pensiei de intretinere, in cadrul venitului care se ia in calcul, INTRA SI NORMA DE HRANA (fostul ORDIN 50 ... care era luat numai de militari)... ??? si totodata daca eu impreuna cu familia locuim in chirie, platim lunar circa 180 euro chirie, iar sotia, din prima ei casnicie mai are un copil, care este declarat de mine la I.P.J. ... unde lucrez si figureaza ca fiind persoana aflata in intertinerea mea in cadrul Fisei Fiscale anuale, acestea in cadrul Instantei de Judecata, pot fi luate in considerare... ... ...??? Va rog sa-mi raspundeti cat mai urgent posibil !!!
Daca raspunsul este NU, adica NORMA DE HRANA nu intra la calculul pensiei de intretinere ... CARE ESTE BAZA LEGALA IN FUNCTIE DE CARE NORMA DE HRANA NU SE IA IN CONSIDERARE LA CALCULUL PENSIEI DE INTRETINERE ... ??? VA ROG SA-MI RASPUNDETI CAT MAI REPEDE-URGENT POSIBIL !!! VA MULTUMESC !!!
ASTEPT TOTUSI OPINIA UNUI AVOCAT EXPERIMENTAT ... !!! VA ROG MULT DE TOT !!! DATI-MI NISTE SFATURI CU PRIVIRE LA CELE INTREBATE DE MINE !!! VA MULTUMESC !!!
Conf. art. 55 alin. 4 lit. b) din OUG nr. 138 / 2005 de modificare si completare a Legii nr. 571 / 2003 cu modificarile aduse de Legea 118 / 2010, drepturile de hrana acordate de angajatori angajaţilor, in conformitate cu legislaţia in vigoare, nu sunt incluse in categoria veniturilor salariale.
Cum de fiul sotiei figureaza ca fiind in intretinerea dv? L-ati infiat? In mod normal acesta se afla in intretinerea parintilor firesti, respectiv al mamei si tatalui nautral.
Majorare pensie
LuciaSterea
Buna ziua !Va rog sa-mi spuneti daca pensia de intretinere pt.copil se stabileste la un angajat MAI la total venit(inclusiv norma de hrana ) sau la salariul ... (vezi toată discuția)