tudorioan a scris:
O plangere impotriva agresorului! Mai ales ca a scris pe calculator! In privinta minorului(este fata sau baiat?) tatal poate sa-si impuna autoritatea chiar daca a fost incredintat mamei!
Banuiesc ca e asa, dar cum? Am fost la Protectia copilului, la Departamentul de consiliere minori, la Autoritatea Tutelara, toti ridica din umeri! Asteptam pana una alta sa depuna ele marturie ca stau pe drumuri (e o minciuna, stau la concubinul mamei), sa vina cu martori care sustin ca stau pe drumuri si poate asa , cu o plangere la Autoritatea tutelara... vom reusi. Dar prima infatisare va fi abia pe 19 septembrie, si copilul meu nu are cum sa invete, mama nu vrea s avina sa ia macar lucrurile copilului desi am trimis o somatie chiar si prin executor judecatoresc. Ieri a tinut fata in tribunal singura de la 8 la 16, pentru a impresiona judecatorul.
Eu pot vorbi cu fata ca tata, e afiind in proces cu mine si cu mama ei, bunica fetei? Avocatul lor o sfatuieste sa nu zica decat "Lasa-ma in pace! Sunt disperat, copilul sufera in timp ce mama se distreaza cu concubinul!