avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie depunere revisal persoana desemnata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie depunere revisal persoana desemnata

Buna ziua!se poate sa ma ajutati cu un model de decizie depunere revisal de o persoana desemnata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:19, 21 Septembrie 2011
Lasati-mi pe privat o adresa de e-mail sa va trimit modelul .
Ultima modificare: Miercuri, 21 Septembrie 2011
gabriella1065, utilizator
kathyalu a scris:

Buna ziua!se poate sa ma ajutati cu un model de decizie depunere revisal de o persoana desemnata?

Gasiti un model aici
www.avocatnet.ro/UserFiles/a...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal = registrul de evidenta al salariatilor Monica H. Monica H. Buna ziua tuturor, Am o intrebare si in acelasi timp o rugaminte, daca are cineva revisal versiunea 1.0.0 si imi poate da si mie aplicatia. Am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Contract de antrepriza ludeea ludeea Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un model de contract de antrepriza bine intocmit ? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Depunere revisal laurail laurail Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta lamuririi unor aspecte legate de protectia muncii si depunerea Revisalului. Prima intrebare este: este posibil ... (vezi toată discuția)