avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori vanzarea a certificatelor de actionar
Discuție deschisă în Bursa de valori

vanzarea a certificatelor de actionar

Am un certificat de actionar din anul1996 pe care il am la S C ROMAN SA si care in toti acesti ani nu am primit nimic si as dori sa stiu ce sa fac cu ele.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:33, 21 Septembrie 2011
Titlurile companiei se tranzacţionează la categoria de bază a pieţei Rasdaq, sub simbolul ROVA. Ultimul pret de tranzactionare al unei actiuni a fost de 0,2700 lei.
Contactati cea mai apropiata societate de valori mobiliare prin intermediul careia puteti sa le vindeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere s.a. bog.dan bog.dan Buna seara, puteti sa imi spuneti cum se poate ca o societate listata pe RASDAQ sa fie transformata in societate de tip inchis ? Care sunt criteriile pentru ... (vezi toată discuția)
Actionar minoritar! Dobre Loredana Dobre Loredana Detin 1% din actiunile unei firme de prestigiu din Romania (declarata societate inchisa). Problema este ca de 7-8 ani conducerea CA-ul face numai cei doreste ... (vezi toată discuția)
Vanzare actiuni miki87 miki87 buna ziua! am si eu o intrebare,daca ma poate ajuta cineva!sunt din Timisoara,si caut o firma care recupereaza actiuni vechi din 1996,parintii mei au aceste ... (vezi toată discuția)