avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... problema OPC
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

problema OPC

buna ziua

am un site pe care mai vand niste haine si cineva a facut comanda acum 2 luni pentru cel mai ieftin produs, l-a ridicat si imediat a facut plangere la OPC ca cica nu i-am oferit factura. pe site nu scrie nici o firma, domeniul este cumparat pe numele meu personal si nu sunt PFA. persoana cred ca a facut acest lucru intentionat doar ca sa faca rau, fiindca nu m-a contactat sa imi zica ca vrea factura nici ca ar fi vreo problema ca nu are factura. a luat un simplu maieu de 30 lei. m-au sunat cei de la OPC. ce probleme pot avea?

Alte discuții în legătură

Reclamatie falsa catre institutiile statului ally123 ally123 Detin un PFA pe care functioneaza un magazin online. O persoana rau intentionata a depus o reclamatie falsa la OPC si la alte institutii ale statului (pana ... (vezi toată discuția)
Reclamatie abuziva opc ally123 ally123 Detin un PFA pe care functioneaza un magazin online. O persoana rau intentionata a depus o reclamatie la OPC cum ca ar fi comandat de pe site un produs, pe ... (vezi toată discuția)
Anulare comanda online slro slro Am comandat in data de 06.11.2011 de pe un magazin online 3 laptop-uri. Motivul pentru care am comandat este unul simplu, am comandat la un pret, iar ei spre ... (vezi toată discuția)