avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... bere in spatiul public
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

bere in spatiul public

Stiu ca problema mea n-are legatura cu codul rutier, dar are cu contraventiile si in alta parte nu stiam unde sa scriu. Intrebarea mea este urmatoarea: potrivit legii, consumul de bauturi alcoolice si locuri publice reprezinta contraventie, insa un prieten mi-a spus ca berea ar fi considerata aliment, potrivit legii. Este adevarat? Si daca da imi poate spune si mie cineva in ce lege scrie asta. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:39, 21 Septembrie 2011
Oricum am incerca sa o calificam berea este pana la urma alcool si tot bautura alcoolica se numeste si se taxeaza ca atare. Conducatorii auto abia asteapta sa calificam berea ca aliment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 291/2013 - modificarea legii nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masa COTYS COTYS Legea 291/2013 - modificarea Legii nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masa, la Art. 2 (2) d) \\"interdictia de a fi utilizat pentru achizitionarea ... (vezi toată discuția)
Marcare bauturi alcoolice wex wex Potrivit prevederilor Sectiunii a 8-a din Codul fiscal : Art. 202. - (1) .........marcarea se aplică următoarelor produse accizabile: a) produse ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru cazan de tuica adinaadina adinaadina Detinatorul unui cazan de tuica (doar pentru productie proprie) ce trebuie sa faca pentru a obtine autorizatia de functionare a acestuia? Va multumesc ... (vezi toată discuția)