avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat

acum doi ani am cumulat 15 puncte penalizare (01.09.2009) si abia acum mi-a fost trimisa instiintarea ca am permisul suspendat din data dec 12.09.2011.Am fost la politie si mi-au comunicat ca mi-au suspendat permisul pt.60 zile ca nu l-am predat la timp.Mentionez ca eu am luat la cunostinta abia in data dec 18.09.2011(data de pe plic si comfirmarea de primire).Ei spun ca nu am vrut sa primesc plicul si apoi au trimis un agent de politie care mi-a lipit pe usa comunicarea , au doar o semnatura indescifrabila fara nici un nume de martor.Cum pot sa reduc suspendarea la 30 zile ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:04, 22 Septembrie 2011
nu puteti, deoarece aplicarea sanctiunii suplimentare exclude posibilitatea de reducere a sanctiunii.
Nu mai aveti sansa sa faceti acest lucru si va trebui sa va conformati.
Din nefericire , nu puteti si cred ca stiti si de ce.
Intarzeierea in predarea permisului in termenul legal , atrage o astfel de sanctiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul suspendat pt acumulate a 15 puncte basturk basturk sunt un taximetrest din pacate am acumulat 15 pucte de penalizare ultima amenda de centura stiam ca am 12 14 pucte si lam intrebat pe domnul politist daca ma ... (vezi toată discuția)
Pot sa mai primesc suspendare la permis dupa ce de abia un an imi vine foaia pentru suspendare DinuMihai99 DinuMihai99 Buna ziua. Am si eu o problema, referitoare la suspendarea permisului de conducere. In anul 2019 mai exact in 27 Mai am acumulat 18 puncte de penalizare. Nu am ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis dosar din 2011 puslic puslic Am primit azi un plic cum ca in 5 zile trebuie sa predau permisul la politie. Fiind suspendat 90 de zile, plus inca 30. S-a dispus asta printr-o sentinta ... (vezi toată discuția)